2017 a helykeresés éve

2017 elején a Biofaló webshop működését határozatlan időre felfüggesztettük. Hosszan sorolhatnánk döntésünk kiváltó okait, de a legfontosabb az, hogy saját föld és termények nélkül nem fenntartható bevásárló közösségünk és dobozrendszerünk működése. A dobozrendszer tagoknak február végéig szállítjuk a dobozokat, de új szezont idén már nem indítunk.

Három éve kezdtük a Biofalót, rengeteg energiát fektettünk bele, ezért is borzasztó nehéz most elengedni. De minden befejezés valami új kezdetét jelenti és hiszünk abban, hogy hamarosan egy új helyen, tiszta lappal újra fogjuk tudni kezdeni, hiszen több év biozöldség termesztői és kereskedői tapasztalat van a hátunk mögött.

A következő időszakban minden erőnkkel keresni fogjuk ezt az új helyet. Ha tudtok olyan megfelelő méretű (0.5 -1 hektáros) területről, ami kihasználatlan és ház is tartozik hozzá, kérjük értesítsetek az alábbi elérhetőségen. A hely lehet Budapest környékén, de akár távolabb is, ha van a közelben autópálya és 1 órán belül van Budapesttől.

Az átmeneti időszakban sem fogunk teljesen eltűnni, vannak terveink hogyan segítsük részvételeteket a környezettudatos életmódban. Ezekről hírlevélben fogunk értesíteni Benneteket.

Nagyon köszönjük Mindenkinek, aki az utóbbi három évben vásárlásaival támogatott, és a pozitív, bíztató visszajelzéseket is!

Reméljük az újraindulásunkig megtaláljátok a számotokra legkényelmesebb biozöldség beszerző forrást, hiszen egyre több ilyen kezdeményezés van Budapest környékén.

biofalobolt@gmail.com

 • Honlap változások

  Kedves Biofalók! Sajnos egy ideig nem tudunk kiszolgálni benneteket, kérlek kövessétek Facebook oldalunkat ahol egyelőre minden változással kapcsolatos információt megosztunk:facebook.com/biofalo Az előfizetéses tagoknak a szállítás továbbra is zavartalanul folyik. Üdvözlettel, Juli és Csaba biofalobolt@gmail.com
 • Kategóriák

 • Nekünk Zsámbok a Riviéra

  Lehet, hogy nekünk nincs lehetőségünk a Riviérán - vagy bárhol - nyaralni, kárpótlásképp ma pl ezt dobta a kert.Read More

  Kókusztejes, datolyás eperfagyi

  Hozzávalók: 0,5 kg földieper 400 ml kókusztej 2 marék datolya 1. A kókusztejet egy éjszakára behűtjük. 2. A hideg kókusztejet a földieperrel és a kimagozott [...]Read More

  Cukkinifasírt újkrumplival, tavaszi salátával

  Hozzávalók: A cukkinifasírthoz: 0.5 kg cukkini 1 csokor újhagyma vagy 2 db főzőhagyma 2 db friss fokhagyma 2 bögre zsemlemorzsa fél csokor friss petrezselyemzöld 1 [...]Read More